LightSYS

Jongste telg van het gamma en speciaal ontworpen voor particuliere woningen en kleine KMO’s, biedt het LightSYS systeem nog meer mogelijkheden en opties. Met een uitbreidbaarheid tot 50 zones, zowel draadloos als bekabeld, en volledig bi-directionele draadloze componenten garandeert het u een hogere veiligheidsgraad.

Via de Risco Cloud kan de gebruiker het systeem met een App op de smartphone of een webapplicatie bedienen. Dat maakt het zeer eenvoudig hanteerbaar. De 2-weg draadloze sirenes en Slimline keypads en -detectoren vereenvoudigen de installatie en verbeteren nog het aanbod.

Met Risco BUS worden detectoren in serie geïnstalleerd op de bus. Dat spaart kabel en werk uit. De BUS-technologie laat programmatie en diagnose op afstand toe.

Het LightSYS Hybride alarmsysteem heeft alles wat voor particuliere woningen en KMO’s nodig is. Het is te bedienen via smartphone en dus ultramodern en efficiënt. Een verhoogde veiligheid wordt gegenereerd door deze flexibele hybride oplossing die gebruik maakt van 2-weg draadloze componenten.  Het systeem is bovendien INCERT-gekeurd, graad 2, en is uitbreidbaar tot 32 bekabelde/draadloze zones.

Appsolute Protection

De iRISCO Smartphone Applicatie laat gebruikers toe het LightSYS™2 eenvoudig te bedienen. Met de revolutionaire applicatie wordt het simpel om het systeem in- of  uit te schakelen, domoticatoepassingen  aan- of uit te zetten, detectoren te overbruggen, status en historiek van het systeem te bekijken en nog veel meer.

 

* Beschikbaar voor iPhone, iPad en Android

Risco Webapplicatie

Met de interactieve webapplicatie kunnen gebruikers hun LightSYS™2 controleren, bedienen en configureren vanuit een webbrowser. Bovenop de toepassingen met de iRISCO Smartphone App wordt het mogelijk om vanuit de webapplicatie een systeem te registreren, gebruikers toe te voegen en veel meer.

2-weg draadloze componenten

Risco LightSYS beschikt over een breed gamma van bi-directionele draadloze componenten: detectoren, sirenes, magneetcontacten, klavieren,… Zo kunnen onder meer detectoren continu met de centrale communiceren. Ook dat verhoogt de veiligheidsgraad aanzienlijk.

Downloads