De buitendetectie van GW Security Group registreert vanop een houten deur de groene omgeving

Hoe beveiligt buitendetectie mijn eigendom?

Indringers uit uw pand houden is een project op zich. Maar hoe kan ik ervoor zorgen dat ze niet eens tot aan mijn bedrijf of woning geraken? Waarmee kan ik ze pas echt afschrikken? Dat doet u met een aangepast buitendetectiesysteem. Samen met u ontwikkelt GW Security Group een veiligheidsplan dat perfect bij u past, en we beginnen bij preventie. Hoe? Dat leest u hier.

Wat heb ik aan buitendetectie aan mijn pand?

Het doel van buitendetectie is vooral preventie. Een goed beveiligingssysteem binnenin uw pand is natuurlijk onmisbaar, maar het is nog beter als de indringers zo ver niet komen. De systemen detecteren niet enkel alle bewegingen en onregelmatigheden, net zoals andere systemen zijn ze ook een effectief afschrikmiddel. Dubbel nuttig!

Zwarte buitendetectie van GW Security Group die het raam van een bedrijf beveiligt

Welke buitendetectie is geschikt voor mijn woning?

Voor uw woning volstaat de klassieke buitendetector die bewegingen registreert. De vorm zag u vast al het vaakst bij anderen thuis, en is de ideale aanvulling voor uw huisbeveiliging. Dankzij onze constante vernieuwingen kan u altijd rekenen op de innovatiefste vorm.

Welke detectie installeer ik aan mijn bedrijf?

Voor uw bedrijf kan u kiezen uit uitgebreidere en meer diepgaande vormen van beveiliging. Naast de zichtbare traditionele buitendetectie die ook voor particulieren nuttig is, zijn de onzichtbare vormen ontworpen voor meer intensieve beveiliging.