Jonge vrouw scant haar vingerafdruk met toegangscontrole van GW Security Group

In uw woning of op uw werk wil u zich steeds veilig voelen. Of u nu nood heeft aan uitgebreide beveiligingssystemen of een meer ingetogen beveiliging, met toegangscontrole start u altijd slim. Wil u het volledige gebouw beveiligen? Of heeft u maar enkele kamers die niet voor iedereen toegankelijk zijn?

 

Wat is toegangscontrole?

Toegangscontrole zorgt ervoor dat u steeds de juiste mensen binnenlaat en enkel hen. Bovendien biedt het ook bijkomende oplossingen, zoals gegevensregistratie, tijdsbeperkingen, controle van liftsystemen en nog veel meer. Voor iedere nood bestaat de juiste vorm, of dat nu op kleinere schaal is voor uw KMO of op grote schaal zoals in het gevangeniswezen.

 

Welke toegangscontrole bestaat er?

De belangrijkste vormen van toegangscontrole kwam u ongetwijfeld al tegen. Vooral codeklavieren worden al heel lang vaak gebruikt. Alleen de juiste mensen krijgen de toegangscode tot gevoelige informatie of bepaalde fysieke ruimtes. Daarnaast zag u waarschijnlijk ook al proximity-systemen. U houdt een voorwerp of kaart bij die u toegang verleent tot het systeem zodra u dicht genoeg in de buurt bent.

Tot slot is er ook de biometrische toegangscontrole. Hoewel die er futuristisch uitziet, is de vingerafdrukscanner helemaal van deze tijd. Combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk.

Toegangsbeveiligingssysteem met zowel klavier, als proximity, als vingerafdruk van GW Security Group

Welke systemen kan ik kiezen bij GW Security Group?

Niet alleen werken we met verschillende types toegangscontrole, u kiest ook uit uiteenlopende merken die elk hun eigen nadruk leggen. Het Axiom-systeem is modulair en sluit aan op al uw noden. Bij Virdi vindt u dan weer het innovatiefste in de biometrische beveiliging. Ontdek onze merken en kies voor uw perfecte systeem.