Met toegangscontrole kan u zelf beslissen wie er toegang krijgt tot uw pand. Niet enkel wie, maar ook op welk moment en tot waar ze toegang hebben, beslist u helemaal zelf. Wil u een uitgebreid systeem met verschillende vormen van controle? Wil u een kamer individueel beveiligen? Dat kan. En nog zoveel meer.

 

Wat is toegangscontrole?

Toegangsbeveiliging gaat veel verder dan enkel het toelaten van mensen of afsluiten van ruimtes. Uw oplossing maken we compleet op maat en is zo uitgebreid als u zelf wil. Kies voor aangepaste beveiliging zoals tijdsbeperkingen, waarschuwings- en alarmsystemen, tellerfuncties, gegevensregistratie, controle van liftgebruik, anti-pass-backsystemen – een controle van de volgorde waarin men controlepunten voorbijgaat, automatisch in- of uitschakelen van verwarming en verlichting. Zo krijgt u altijd exact wat u nodig heeft.

Niet alleen kan u kiezen uit enorm veel systemen, ook de toepassingen ervan zijn heel erg gevarieerd. U kan kiezen voor beveiliging op kleinere schaal zoals bij KMO’s, maar ook voor veel zwaardere systemen zoals bij gevangenissen. Welk systeem u ook kiest, de toegang en het beheer liggen volledig in uw handen. Zo krijgt u een klaar en uidelijk overzicht van alles wat u wilt weten, zonder omwegen.

GW Security Group werkt met het zeer uitgebreide Axiom toegangscontrolesysteem waar u zonder twijfel exact vindt wat u zoekt. Voor controle van vingerafdrukken kan u rekenen op het bijzonder geavanceerde Virdi Biometrische toegangscontrole. 

 

Welke toegangscontrole heb ik nodig?

U kiest uit de verschillende systemen van GW Security Group de oplossing die het best bij u past. Wil u iets kleins aan de voordeur of liever een uitgebreider systeem waarbij elke kamer een apart systeem heeft? U bekijkt gewoon uw noden of die van uw bedrijf en kan zo gemakkelijk beslissen. Twijfelt u? Dan kan u rekenen op de expertise van GW Security Group om u te begeleiden.

Bovenop de omvang van uw systeem kan u ook kiezen uit verschillende vormen van toegangscontrole. Elk systeem kan op kleinere en grotere schaal toegepast worden en geeft u de beveiliging die u nodig heeft. Werkt u liever met codeklavieren waarbij de juiste mensen de toegangscode krijgen? Liever toegangbadges? Of implementeert u de biometroische oplossing met vingerafrduk? Het kan allemaal. U kiest, wij installeren.

Zoekt u een oplossing op maat of weet u niet wat het best bij u past? Neem dan vrijblijvend contact op met GW Security Group voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.