Jonge vrouw tikt code in het alarmsysteem in haar woning van GW Security Group

Welk alarmsysteem past bij mijn woning of bedrijf?

Hoe veilig ben ik? Wie bewaakt er mijn huis? Mijn bedrijf? Mijn gezin? Om uw zorgen voorgoed te laten rusten, kiest u een aangepast alarmsysteem voor uw woning of bedrijf. Hoe kan ik helemaal gerust zijn? Ontdek onze innovatieve alarmsystemen en kijk welke beveiliging het best past bij uw gezin of zaak.

Wat houdt een alarmsysteem in?

Het alarmsysteem in uw woning of bedrijf is een geïntegreerd systeem dat verschillende soorten beveiliging aan elkaar koppelt. Bovendien kan u zelf kiezen of het alarm afgaat in het gebouw zelf, of er een signaal wordt doorgegeven aan de meldkamer voor bijkomende opvolging. Uw beveiliging is dus veel meer dan enkel een sirene.

Verzameling componenten voor het alarmsysteem van uw woning of bedrijf via GW Security Group

 

Welke componenten kan ik kiezen voor mijn systeem?

Wanneer u kiest voor een systeem van GW Security Group kiest u ook voor een persoonlijk beveiligingsplan op maat van uw gezin of onderneming. Daarom kan u erop rekenen dat elk component van uw beveiliging specifiek werd uitgekozen om daaraan te voldoen.

Zo kiest u bijvoorbeeld bewegingsdetectoren voor uw beveiliging buiten om alle beweging vast te leggen. Ook binnen kan u detectoren plaatsen. Die registreren onder andere glasbraak, water, seismische activiteiten en veel meer. Voor brand bestaan er gelijkaardige detectoren die elke verandering in temperatuur of rook in de lucht opsporen.

Magneetcontacten sluiten alles af van binnenuit en vergrendelen elke mogelijke ingang. Die contacten slaan niet enkel alarm wanneer het magneetcontact verbroken wordt, ze sluiten ook ramen en deuren extra stevig af.

Hoe kan ik mijn alarmsysteem bedienen?

Het geïntegreerde alarmsysteem in uw woning of bedrijf mag dan complex zijn, de bediening ervan verloopt bijzonder eenvoudig. Zowel via de vertrouwde interface van uw smartphone als met ingebouwde domotica kan u het systeem snel en efficiënt bedienen.

Ongeacht met welk alarmsysteem uw woning of bedrijf wordt uitgerust, u bedient het volledige systeem eenvoudig via uw smartphone. U downloadt de app en bedient alles veilig van daaruit.

Smartphones die de app voor het alarmsysteem voor uw woning van GW Security Group illustreren

Daarnaast kan u er ook voor kiezen het volledige systeem te koppelen aan toonaangevende domotica. De KNX-technologie is de industriestandaard voor woning- en gebouwcontrole en wordt vergezeld van een bijzonder gebruiksvriendelijke interface waarmee u alles gemakkelijk bedient.

KNX-interface van de domotica voor het alarmsysteem van uw woning via GW Security Group

 

Een geïntegreerd alarmsysteem bedienen? Dat verloopt stukken vlotter dan u denkt. Bovendien kan u zo gemakkelijk toegang verlenen tot het beveiligingssysteem aan familieleden en medewerkers. Iedereen installeert de app of leert de KNX-interface kennen

en u kan blijvend rekenen op optimale beveiliging. Wanneer begint u uw omgeving te beschermen?


Ja, ik wil een vrijblijvende offerte


  • Risco Group
  • Axiom
  • Inim
  • Bosch
Contact

Bedankt voor uw interesse!

Wenst u een offerte op maat of beveiligingsadvies?
Neem nu vrijblijvend contact op met ons.