Wat is het Risco-alarm?

Jonge vrouw typt code in Risco-alarmsysteem van GW Security Grou

Wanneer u kiest voor een geïntegreerd beveiligingssysteem in huis of in uw zaak, wil u kunnen vertrouwen op uw veiligheid. Daarom werkt GW Security Group voor u samen met de stabiele, innovatieve en kwalitatieve systemen van Risco om uw risico weg te nemen.

Welke systemen kan ik kiezen?

Het uitgebreide Risco-alarm omvat verschillende keuzemogelijkheden om zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw persoonlijke noden. Camerabewaking, sirenes, keypads en detectoren

beloven u de hoogst mogelijke veiligheid in uw vertrouwde omgeving. De twee pakketten die u kan kiezen bij GW Security Group zijn Risco ProSYS Plus en LightSYS™2.

Welke voordelen hebben de Risco applicaties?

Met de iRISCO smartphone-app kan u Risco-alarmsysteem ProSYS Plus en LightSYS™2 eenvoudig bedienen. De revolutionaire applicatie maakt het simpel om de Risco-alarmen in- of uit te schakelen, domoticatoepassingen aan- of uit te zetten, detectoren te overbruggen, status en historiek van het systeem te bekijken en nog veel meer. Bovendien is die compatibel met iOS en Android.

Met de interactieve webapplicatie kan u ProSYS Plus en LightSYS™2 controleren, bedienen en configureren vanuit een webbrowser. Bovenop de toepassingen met de iRISCO smartphone-app kan u vanuit de webapplicatie systemen registreren, gebruikers toevoegen en veel meer.

Hoe gebruik ik de VUpoint-app?

Risco Group pakt uit met VUpoint, een revolutionair systeem van live videocontrole dat IP- camera’s integreert in uw professionele systeem voor particulier of bedrijfsomgeving. Zo geniet u overal de hoogste veiligheid via een eenvoudige intuïtieve smartphone-toepassing, die u via de iRisco-app kan gebruiken. Met VUpoint staat er geen limiet op veiligheidsopties zoals het streamen van live video, monitoring overal en altijd, of soorten triggers: detector alarm, panic modus, uitschakelen met code, aantal IP-camera’s en mogelijkheden voor de installateur.

Met duidelijke en gemakkelijk te hanteren video verlaagt het Risco-alarmsysteem het risico op inbraak en heeft u altijd overzicht.

Wie is Risco Group?

Het Risco-alarmsysteem behoort tot de echte wereldtop van inbraakbeveiliging. De Israëlische beveiligingsfabrikant werkt vanuit zijn Europese vestigingen enkel samen met hoog aangeschreven distributeurs in de Benelux voor de beste kwaliteit. Het Risco-alarmsysteem wordt in de sector bewonderd als bijzonder stabiel, innovatief en met excellente prestaties. Innovatie is het sleutelwoord bij Risco Group met jaarlijks vernieuwde software en permanent geüpdatet uitbreidingsmogelijkheden.

Waar kan ik het Risco-alarm best gebruiken? Wanneer kies ik voor de betrouwbaarheid van een Risco-alarmsysteem? Neem voor snelle installatie en service op maat contact op met GW Security Group.