Man stempelt certificaat van INCERT voor GW Security Group

Waarom kies ik voor een bedrijf met een INCERT-certificaat?

U hoorde vast al vaak over het belang van INCERT bij beveiligingsfirma’s. Het kwaliteitslabel betekent namelijk veel voor elke veiligheidsexpert. Maar wat doet het bedrijf nu eigenlijk? Wat betekenen dergelijke certificaten voor u?

Wat is INCERT?

INCERT bestaat al meer dan 15 jaar en staat in voor het beoordelen van beveiliging en bescherming op allerhande vlakken. Het kwaliteitslabel beoordeelt de diensten en producten van installateurs van alarm- en beveiligingssystemen en kijkt of hun installaties betrouwbaar zijn. Zo weet u zeker als u aankoopt van een beveiligingsfirma met een INCERT-certificaat dat u kiest voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Het label heeft dus een grote invloed op uw keuze.

Waarom is een INCERT-certificaat zo belangrijk?

Wanneer INCERT installateurs beoordeelt, wil dat zeggen dat zowel zij als hun producten aan bijzondere strenge kwaliteitseisen voldoen. Bovendien update het label regelmatig hun conformiteitsverklaringen om steeds helemaal mee te zijn met de laatste nieuwe producten op de markt. Ook bij innovatieve systemen kan u dus vertrouwen op de strenge kwaliteitseisen van INCERT en weet u zeker dat uw beveiliging 100% betrouwbaar is.

Daarbij controleert het kwaliteitslabel ook jaarlijks de volledige werking van uw beveiligingssysteem om u jaar na jaar kwaliteit te garanderen.

Het gele INCERT-label beoordeelt de veiligheid van gebouwen bij GW Security Group

Welke voordelen heeft die certificatie voor u?

Het INCERT-certificaat garandeert u dat uw volledige beveiligingssysteem voldoet aan alle veiligheidsnormen en laatste innovatie updates. Zo kan u er steeds op rekenen dat uw systeem correct functioneert, aan alle strenge kwaliteitsregels voldoet en dat u een betrouwbare installatie geniet.


Ja, ik wil een vrijblijvende offerte