Wat is buitendetectie?

Buitendetectie kan bestaan uit een of meerdere systemen die de omgeving van uw pand beveiligen. Er bestaan verschillende vormen: drukmatten, klassieke buitendetectie, laserdetectie, gronddetectie en infraroodbeveiliging. 

Ontdek nu onze buitendetectie of vraag advies over uw mogelijkheden.

Hoe kan ik mijn pand correct beveiligen?

Huisbeveiliging tegen indringers en brandgevaar blijft heel belangrijk. U beveiligt uw pand pas correct als u zich helemaal afstemt op een individueel beveiligingsplan. Met zo’n plan voldoet uw huisbeveiliging exact aan al uw noden.

Leer meer over al onze systemen en totaalbeveiliging of vraag advies over uw mogelijkheden.

Welke beveiliging kies ik het best?

De juiste beveiliging voldoet helemaal aan uw individuele noden. Daarom bestaat niet ‘de’ ideale beveiliging, enkel ‘uw’ ideale beveiliging. Met een beveiligingsplan op maat weet u meteen welke systemen bij u passen.

 Leer meer over al onze systemen en totaalbeveiliging of vraag advies over uw mogelijkheden.

Welke alarminstallaties kan ik kiezen om mijn huis te beveiligen?

GW Security Group selecteert zorgvuldig enkel de meest innovatieve en complete systemen. Het alarmsysteem dat bij u past is afhankelijk van uw noden en uw omgeving. Bij ons kan u kiezen uit Risco, Inim en NetworkX.

Ontdek nu het alarmsysteem dat bij u past of vraag advies over uw mogelijkheden.

Hoe werkt inbraakbeveiliging?

Inbraakbeveiliging omvat meerder componenten die elk apart of in een centraal systeem indringers afweren. De verschillende onderdelen zijn alarmsystemen, buitendetectie, domotica en mistgeneratoren.

Leer meer over inbraakbeveiliging of vraag advies over uw mogelijkheden.

Hoe kan ik mijn woning beter beschermen?

De beste huisbeveiliging is er een op maat. Daarom doet u er goed aan een beveiligingsspecialist in te schakelen om een beveiligingsplan op maat op te stellen voor uw ideaal systeem. Een geïntegreerd systeem koppelt verschillende beveiligingsmethodes aan elkaar voor een compleet systeem.

Ontdek hoe we te werk gaan voor uw huisbeveiliging of vraag advies over uw mogelijkheden.

Kan ik mijn alarmsysteem koppelen met domotica?

Zo goed als alle systemen van GW Security Group zijn met elkaar te integreren voor de beste beveiliging. Een integratie met uw domotica installatie maakt uw beveiliging en omgeving pakken gemakkelijker te hanteren. 

Leer meer over uw domotica installatie of vraag advies over uw mogelijkheden.

Wat is gronddetectie?

Gronddetectie is een vorm van buitendetectie. Het is een niet op te sporen ondergronds drukleidingsysteem dat menselijke indringers detecteert. Het intelligente systeem negeert onbelangrijke factoren zoals kleine dieren en weersomstandigheden. Het kan worden aangepast aan specifieke noden. 

Leer meer over gronddetectie of vraag advies over uw mogelijkheden.

Wat zijn drukmatten?

Drukmatten zijn een vorm van buitendetectie. De dunne matten zijn een niet op te sporen detectiesysteem geschikt voor onder vloertegels, dakbedekking en planken. Het spoort veranderingen in druk op en biedt grote detectiezekerheid. 

Leer meer over drukmatten of vraag advies over uw mogelijkheden.

Wat zijn laserdetectoren?

Laserdetectoren zijn een vorm van buitendetectie. Ze zijn onzichtbaar en leggen de omgeving zeer gedetailleerd vast. Het is gemakkelijk te integreren in een groter beveiligingssysteem.

Leer meer over laserdetectoren of vraag advies over uw mogelijkheden.

Hoe werken laserdetectoren?

Buitendetectie met laserdetectoren is zeer innovatief en accuraat. De lasersensor detecteert en registreert de snelheid, omvang en afstand van bewegende objecten tot de detector en analyseert die gegevens via een complex algoritme. Het intelligente systeem is zeer flexibel toepasbaar. 

Leer meer over laserdetectoren of vraag advies over uw mogelijkheden.

Hoe werken buitendetectoren?

Buitendetectoren zijn een vorm van buitendetectie. Ze zijn het eenvoudigste systeem binnen ons aanbod voor buitendetectie en vooral geschikt voor particulier gebruik. Het systeem legt accuraat beweging vast en onderscheid verdachte bewegingen van normale in een onrustige omgeving.

Leer meer over buitendetectoren of vraag advies over uw mogelijkheden.

Welk soort kluizen bestaan er?

Er bestaan heel veel varianten binnen de verschillende soorten kluizen. Het belangrijkste onderscheid is tussen kluizen en brandkasten. Brandkasten zijn specifiek ontworpen om te beschermen tegen brand en zijn daardoor iets duurder dan kluizen, die enkel tegen inbraak beschermen. Ze zijn allebei een goede aanvulling op uw beveiliging in huis. 

Ontdek nu onze kluizen en brandkasten of vraag advies over uw mogelijkheden.

Hoeveel kost een goede kluis?

De prijs van een goede kluis hangt helemaal af van uw beveiliging in huis en wat u ermee wil beveiligen. U kan uw kluis helemaal aanpassen naar uw voorkeuren met sloten, depositogleuven, en meer. Elk van die aanpassingen brengt een verandering in prijs met zich mee. 

Ontdek nu onze kluizen en brandkasten of vraag advies over uw mogelijkheden.

Welk model videofoon kies ik best?

Uw videofonie kan u helemaal aanpassen naar uw persoonlijke noden. Afhankelijk van wat u wil kiest u voor de draadloze intercom van Panasonic, de videosoftware van Mobotix, de breedbeeldcamera van Aiphone of de verbinding met uw smartphone bij Dahua. U vraagt best advies over het beste systeem voor u aan onze beveiligingsexperts.

 Ontdek uw ideale vorm van videofonie of vraag advies over uw mogelijkheden.

Hoeveel kost videofonie?

Het type videofonie en de graad van integratie die u kiest voor uw beveiliging in huis zorgen voor variatie in de kostprijs. Voor een concrete prijszetting neemt u best contact op met onze veiligheidsexperts. Zij bekijken welk systeem het best bij u past en wat de kostprijs ervan zal zijn.

Leer meer over videofonie of vraag advies over uw mogelijkheden.

Hoeveel kost een gepantserde deur?

De kostprijs van uw gepantserde deur is afhankelijk van het type deur dat u kiest. We maken onderscheid tussen inbraakwerende deuren en branddeuren. Afhankelijk van de afmeting, afwerking en het type deur verandert de prijs. Daarom kan u gemakkelijk onze beveiligingsexperts contacteren voor een offerte op uw maat.

Leer meer over gepantserde deuren of vraag advies over uw mogelijkheden.

Wat is het verschil tussen branddetectie en brandbeveiliging?

Bij een branddetectiesysteem wordt de brand gedetecteerd zodat u tijdig kan reageren. Brandbeveiliging werkt preventief en zorgt ervoor dat brand minder gemakkelijk kan ontstaan. Beide systemen zijn gemakkelijk combineerbaar voor optimale veiligheid, maar voor particulier gebruik volstaat branddetectie. Vooral bedrijven hebben nood aan een uitgebreider systeem.

 Kies nu uw brandbeveiliging of vraag advies over uw mogelijkheden.

Wat is inbraakbeveiliging?

Inbraakbeveiliging is een verzameling van alarm- en beveiligingssystemen die samenwerken om indringers af te schrikken en te registeren. Dit soort beveiliging kan door de verschillende onderdelen helemaal gepersonaliseerd worden.

Ontdek nu onze inbraakbeveiliging of vraag advies over uw mogelijkheden.

Wat is branddetectie?

Branddetectie bestaat om brand te detecteren en alarm te slaan om schade en verwondingen te voorkomen. Het is een preventief systeem dat samen met een brandbeveiligingsplan geïmplementeerd wordt.

Ontdek nu onze brandbeveiliging of vraag advies over uw mogelijkheden

Wat is toegangscontrole?

Toegangscontrole is een systeem of verzameling van systemen die identificatie vereisen voor iemand toegang tot een ruimte krijgt. Dat kan gaan van badges en codes tot vingerafdrukken.

Ontdek nu onze toegangscontrole of vraag advies over uw mogelijkheden.

Wat is camerabewaking?

Bij camerabewaking worden er verschillende camera’s op vooraf vastgestelde plaatsen in en rond het huis gehangen. Het doel is indringers af te schrikken en vast te leggen op film als bewijsmateriaal. Alle camera’s worden aangesloten op een centraal systeem.

Ontdek nu onze camerabewaking of vraag advies over uw mogelijkheden.

Waar kan ik camerabeveiliging installeren?

Camerabewaking kan zowel in het pand als buiten geplaatst worden voor de beste bescherming. Het doel is mogelijke indringers af te schrikken en vast te leggen op film als bewijsmateriaal.

Ontdek nu onze camerabewaking of vraag advies over uw mogelijkheden.

Wat is totaalbeveiliging?

Totaalbeveiliging bestaat uit een centraal beveiligingssysteem waarop verschillende beveiligingssystemen met verschillende doeleinden samenkomen. Onder andere brandbeveiliging, inbraakbeveiliging en toegangscontrole kunnen zo op elkaar worden afgestemd.

Ontdek nu onze totaalbeveiliging of vraag advies over uw mogelijkheden.

Wanneer kiezen voor totaalbeveiliging?

Totaalbeveiliging is een zeer uitgebreid beveiligingssysteem dat beter vanaf het bouwstadium in het pand wordt verwerkt voor de beste afwerking en meeste opties. Ook bij renovaties kunnen beperkte vormen ervan worden toegevoegd.

Ontdek nu onze totaalbeveiliging of vraag advies over uw mogelijkheden.

Wat zijn gepantserde deuren?

Gepantserde deuren worden vervaardigd uit uitzonderlijk inbraakwerend of brandwerend materiaal. Ze zien eruit als gewone deuren en kunnen volledig aan de persoonlijke stijl van de eigenaar worden aangepast.

Ontdek nu onze gepantserde deuren of vraag advies over uw mogelijkheden.

Wat is domotica?

Domotica is een elektronisch inbouwsysteem dat verschillende elektronische apparaten op een welbepaalde plek in huis met elkaar verbind via een gebruiksvriendelijke interface. Sommige domotica kan ook op afstand met de smartphone worden bediend.

Ontdek nu onze domotica of vraag advies over uw mogelijkheden.

Wat is een mistgenerator?

De mistgenerator is een vorm van inbraakbeveiliging. Door een uitstoot van mist die de kamer vult, kan de indringer niet langer zien. Mistgeneratoren beveiligen objecten en personen.

Ontdek nu onze mistgeneratoren of vraag advies over uw mogelijkheden.

Wat is inbraakwerend glas?

Inbraakwerend glas is opgebouwd uit verschillende lagen glas met een sterke folie of metaalgaas ertussenin. Het glas is daardoor onbreekbaar.

Ontdek nu onze gepantserde deuren met inbraakwerend glas of vraag advies over uw mogelijkheden.

Wat is een branddeur?

Een branddeur is een versterkte deur specifiek ontworpen om brandwerend en brandvertragend te werken.

Ontdek nu onze branddeuren of vraag advies over uw mogelijkheden.

Wat is een panic room?

Een panic room is een bijzonder goed beveiligde kamer in een woonst. Alles in de kamer is gericht op beveiliging tegen inbraak en brandgevaar. Door hun omvang worden ze best in de plannen van een nog te bouwen of renoveren huis verwerkt.

Ontdek nu onze totaalbeveiliging of vraag advies over uw mogelijkheden.

Wat is videofonie?

Videofonie is een vorm van toegangsbeveiliging waarbij u kan controleren op een klein beeldscherm wie er aan de deur staat voor u ze binnenlaat. Het is vooral een handig systeem voor mensen die hoog in een appartement wonen of vanop afstand mensen toegang tot hun woonst willen geven.

Ontdek nu onze videofonie of vraag advies over uw mogelijkheden.

Welk belastingvoordeel heb ik bij de installatie van een beveiligingssysteem?

Alle beveiligingssystemen die na 1 januari 2015 werden geïnstalleerd, genieten geen belastingvoordeel meer op gewestelijk niveau, maar sommige gemeentes bieden wel nog een premie. Bedrijven kunnen hun systeem tot 120% terugkrijgen.

Ontdek nu onze inbraakbeveiliging of vraag advies over uw mogelijkheden.

Wat is waardeberging?

De term waardeberging wordt gebruikt om aan te duiden tot welke geldelijke waarde uw brandkast beveiliging kan bieden. Op basis van die waarde beslist uw verzekeringsmaatschappij voor hoeveel u uw kluis kan verzekeren.

Ontdek nu onze kluizen en brandkasten of vraag advies over uw mogelijkheden.

Wat is seismische detectie?

Seismische detectie reageert op trillingen om inbraken te detecteren en alarm te slaan. Ze reageren onder andere op het doorboren van kluisdeuren of het uitbreken van muren.

Ontdek nu onze kluizen en brandkasten of vraag advies over uw mogelijkheden.

Wat is magneetcontact?

Met magneetcontact worden deuren en ramen volledig afgesloten tot het contact wordt verbroken door een drukknop of code. Wanneer het contact zonder toestemming wordt verbroken, slaat het systeem alarm.

Ontdek nu onze kluizen en brandkasten of vraag advies over uw mogelijkheden.

Wat is een dubbelbaardsleutel?

Het dubbelbaardslot met bijbehorende sleutel is het standaardslot voor kluizen en brandkasten. Het is een goedkope, maar zeer betrouwbare optie. De naam komt doordat het vormgegeven metaal dat de mechaniek bedient langs beide kanten van de sleutel zit, niet zoals bij een traditionele sleutel.

Ontdek nu onze kluizen en brandkasten of vraag advies over uw mogelijkheden.

Wat is een spersysteem?

Het spersysteem is een tweede vergrendeling bij kluizen en brandkasten die in werking treedt bij inbraak. Het blokkeert het sluitingssysteem en vergrendelt de kast volledig.

Ontdek nu onze kluizen en brandkasten of vraag advies over uw mogelijkheden.

Wat is een binnenkluis?

De binnenkluis is een extra kluis binnenin uw brandkast of safe die op zich kan vergrendeld worden. Die dubbele beveiliging maakt het de best geschikte plek om zeer waardevolle dingen te bewaren.

Ontdek nu onze kluizen en brandkasten of vraag advies over uw mogelijkheden.

Wat is een depositogleuf?

Een depositogleuf is een kleine gleuf in een van de wanden van uw kluis of brandkast die het mogelijk maakt waardevolle papieren in de kluis te leggen zonder de deur te openen.

Ontdek nu onze kluizen en brandkasten of vraag advies over uw mogelijkheden.

Contact

Bedankt voor uw interesse!

Wenst u een offerte op maat of beveiligingsadvies?
Neem nu vrijblijvend contact op met ons.