Toestel aan de muur in een appartement om met videofonie van GW Security Group te beveiligen

Waarom heb ik videofonie nodig?

Wat als ik vaak op het werk zit en niet thuis kan zijn voor leveringen? En als mijn appartement op de zevende verdieping is? Dan kiest u voor de gebruiksvriendelijke en gemakkelijk te integreren videofonie van GW Security Group.

Waar kan ik videofonie gebruiken?

Videofonie biedt de beste veiligheid waar u ook bent. In uw huis of voor uw onderneming: een videofoon is overal een welkome veiligheidsgarantie. Bovendien kan u via onze slimme systemen ook overal ter wereld uw videofonie bekijken en bedienden. Het systeem hoeft ook niet op zichzelf te staan, maar kan u combineren met uw huidige beveiliging of een nieuw systeem.

Bij uw bedrijf geniet u daarbij ook extra functionaliteiten zoals interne communicatie of aansluiting van sensoren en andere beveiligingssystemen.

Waarom zou ik zo’n systeem installeren?

Het bespaart u heel wat trappenlopen om bezoekers binnen te laten. Via de binnenposten kan het elektrische slot in de deur aangestuurd worden. Bovendien kunnen alle systemen van GW Security Group geïntegreerd worden in een centraal beveiligingssysteem. Uw videofonie hoeft dus niet op zichzelf te staan, maar kan samenwerken met elk ander systeem dat u wil.

Zo krijgt u complete toegangscontrole, integratie met andere camera’s of koppelingen met andere beveiligingssystemen op uw maat. Ze brengen controle, communicatie en beveiligingsfunctionaliteiten binnen handbereik met easy-to-use en easy-to-install-systemen die u eenvoudig kunt beheren en bedienen. GW Security Group maakt u graag wegwijs.

Jonge vrouw geeft alarmcode in naast videofonie in een geïntegreerd systeem van GW Security Group