• Waar kan ik videofonie gebruiken?
  • Waarom zou ik zo’n systeem installeren?
  • Welk model videofoon kies ik best?

Wat als ik vaak op het werk zit en niet thuis kan zijn voor leveringen? En als mijn appartement op het zevende verdiep is? Dan kiest u voor de gebruiksvriendelijke en gemakkelijk te integreren videofonie van GW Security Group.

 

Waar kan ik videofonie gebruiken?

Videofonie biedt de beste veiligheid waar u ook bent. In uw huis, voor uw bedrijf, in uw winkel of bij familieleden: een videofoon is overal een welkome veiligheidsgarantie. En dat systeem hoeft niet op zichzelf te staan, maar kan u ook combineren met uw huidige beveiliging of een nieuw systeem. Wat voor mijn bedrijf? Daar geniet u extra functionaliteiten zoals interne communicatie of aansluiting van sensoren en andere beveiligingssystemen. Videofonie  

Waarom zou ik zo’n systeem installeren?

Het bespaart u heel wat trappenlopen om bezoekers binnen te laten. Via de binnenposten kan het elektrische slot in de deur aangestuurd worden. Bovendien kunnen alle systemen van GW Security Group geïntegreerd worden in een centraal beveiligingssysteem. Uw videofonie hoeft dus niet op zichzelf te staan, maar kan samenwerken met elk ander systeem dat u wil. Zo krijgt u complete toegangscontrole, integratie met andere camera’s of koppelingen met andere beveiligingssystemen op uw maat. Ze brengen controle, communicatie en beveiligingsfunctionaliteiten binnen handbereik met easy-to-use en easy-to-install-systemen die u eenvoudig kunt beheren en bedienen. GW Security Group maakt u graag wegwijs.  

 

Welk model videofoon kies ik best?

Bij GW Security Group kiest u voor de meest innovatieve systemen. Wij leveren en installeren alles zodat u op beide oren kan slapen. Met de topproducten van Aiphone, Mobotix, Panasonic en meer krijgt u meteen een veilig gevoel.

  1. Waarom kies ik Panasonic?

Met de volledig draadloze intercom van Panasonic kiest u een superflexibel systeem. U kan via een van de zes monitors op elk moment overal in uw huis zien wie er aanbelt en ze zo binnenlaten. 

  1. Welke voordelen heb ik bij Mobotix?

De videosoftware van Mobotix werkt met elk beeldformaat en is de meest gebruiksvriendelijke op de markt. Met dit systeem vraagt u gemakkelijk alle beelden op die u nodig heeft en laat u het systeem vanop afstand bedienen.

  1. Waarom Aiphone?

De breedbeeldcamera van Aiphone dekt een veld van een ongeziene 170°. Met dit systeem bent u zeker van het ruimste zicht voor een fractie van de prijs van een duur CCTV-systeem. 

  1. Wat doet Dahua voor mij?

Wat als ik niet veel thuis ben? Geen probleem! Met de Dahua-app op uw smartphone kan u van overal uw videofoon bekijken. Verwacht u een pakje? Met Dahua kan u vanop het werk of in de tuin de leverancier zien, toespreken en zelfs de deur openen. Samen met u ontwikkelen we een beveiligingssysteem op uw persoonlijke maat. Wanneer kan ik beginnen met mijn nieuwe veiligheidssysteem? Nu! Neem meteen contact op voor een vrijblijvende offerte of gratis advies.