Waar heb ik brandbeveiliging nodig?

Zowel voor uw woning als uw bedrijf en andere grotere gebouwen zoals scholen of appartementsblokken doet u er goed aan te investeren in brandbeveiliging op maat. Voor uw woning volstaat branddetectie, maar voor grotere gebouwen kiest u beter voor een conventioneel systeem voor brandveiligheid of een analoog adresseerbaar systeem.

U wil namelijk niet enkel uw gezin en thuis beschermen, ook uw personeel en bedrijf verdienen een geoptimaliseerd systeem. Voor uw bedrijf kiest u bovendien niet enkel gepaste alarmen, maar gaat u ook proactief tewerk met pictogrammen en veiligheidsverlichting. Zo voorkomt u niet enkel brandschade, maar ook veel erger.

Pictogrammen voor brandbeveiliging van GW Security Group op de nooduitgang van een groot gebouw

Bij elke stap die u neemt naar een brandveilige omgeving kan u vertrouwen op ondersteuning van GW Security Group. We werken uitsluitend met toegelaten beveiligingsmaterialen en de innovatiefste systemen die allemaal een BOSEC-certificaat.

ontvingen. Zo kan u gerust zijn dat uw systeem volledig beantwoordt aan alle wettelijke kwaliteitsbepalingen, zodat u op elk vlak veilig bent.