Buitendetectoren

Risco WatchOUT DT

Extreme & betrouwbare buitendetectie

Dé uitdaging bij uitstek is wel het detecteren van indringers in een buitenomgeving. Risco WatchOUT slaagt erin om door selectieve herkenning van incidenten een onderscheid te maken tussen een echt inbraakalarm en de ontelbare potentiële oorzaken van vals alarm in een onrustige buitenomgeving.

Anti-masking

Risco WatchOUT beschikt ook over anti-masking. Zodra iemand de detector afdekt of de lens met bespuit, wordt er alarm geslagen.

Dubbele Technologie

De Risco WatchOUT DT Extreme maakt gebruik van dubbele technologie:  2 PIR-kanalen en 2 microwave kanalen voorkomen ongewenst alarm.

Vals alarm kan ontstaan door huisdieren, planten, weerspiegelingen, koplampen van auto’s en snelle temperatuurwijzigingen, veroorzaakt door wind of door veranderingen in zon en schaduw vanwege wolkenbewegingen. Digitale correlatietechnologie garandeert dat uw buitendetectiesysteem alleen rekening houdt met doelen die een vergelijkbaar en gecorreleerd signaalpatroon creëren in beide PIR-kanalen.

De combinatie met de unieke outdoor opsporingstechnologieën van Risco Group, maakt zo van WatchOUT de absolute nummer 1 in zijn segment.

Award voor beste buitendetector in zijn segment: de WatchOUT

 Download de datasheet van de Risco WatchOUT DT Extreme

 

Een persoonlijke prijsofferte of beveiligingsadvies? Neem vrijblijvend contact op met GW Security Group.