Wat doet een mistgenerator voor mijn veiligheid?

Machine spuit dikke mist met licht op de achtergrond als beveiligingssysteem van GW Security Group

Hoewel het aantal inbraken jaar na jaar blijft dalen, blijft inbraak een reëel risico. Een inbraak of ramkraak duurt gemiddeld slechts 3 tot 4 minuten, maar voorziet daarmee wel ruim voldoende tijd om uw waardevolste spullen te stelen of veel schade aan te richten voor de politie ter plaatse is. Wat kan ik doen om indringers te snel af te zijn? Zorg ervoor dat ze niets kunnen zien.

Wat doet een mistgenerator?

Een mistgenerator vormt een prima aanvulling op uw bestaande inbraakbeveiliging. Het is een actieve bescherming van uw woning of bedrijf, en al uw waardevolle spullen. Met een mistgenerator overbrugt u de tijd tussen de activering van het alarm en de aankomst van de politie. Zodra het alarm afgaat, vult de generator binnen enkele seconden de hele ruimte met een dichte mist. Daardoor ziet de indringer niets meer en slaat die op de vlucht met lege handen.

Zo vermijdt u niet enkel diefstal, maar geeft u ook mogelijk escalaties van misgelopen inbraken geen schijn van kans. Bescherm uw omgeving optimaal, zonder bijkomende gevolgen.

Welke concrete voordelen heeft de Bandit- generator van GW Security Group?

Het innovatieve systeem van mistgenerator Bandit beschermt elke ruimte. De dichte mist die het systeem uitstoot is gelijkaardig aan de mistmachines die in entertainment gebruikt worden, en bijgevolg volledig onschadelijk voor mens, dier en al uw waardevolle spullen. Bovendien maakt de frisse dennengeur dat politie en brandweer meteen weet dat er geen sprake is van brand, wel van inbraakbeveiliging.

In de praktijk wordt de mistgenerator van Bandit zowel in huizen als in bedrijven gebruikt. Vooral inbraakgevoelige omgevingen zoals tankstations, juweliers en diamantairs hebben baat bij het ingenieuze systeem. Het vult namelijk binnen 6 seconden een ruimte tot 100 m2 met dichte mist, waardoor indringers geen schijn van kans meer hebben.

  • Eenvoudig te installeren op de vloer of aan de muur.
  • Betrouwbaar systeem
  • Niet schadelijk voor meubels, longen of producten
  • Vaak getest in risicovolle omgevingen
  • Binnen de 6 seconden wordt 100m² gevuld met dichte mist

Wanneer kan ik mijn huis beveiligen met een mistgenerator? Hoe vult het systeem de beveiliging van mijn bedrijf aan? Vraag advies aan de veiligheidsexperts van GW Security Group of vraag meteen een offerte aan.