Draaislot van een kluis voor huisbeveiliging in close-up – GW Security Group

  • Waarom zou ik een kluis kiezen?
  • Waarom is een kluis een goede investering?
  • Hoe werkt een goede kluis?
  • Welke model kies ik best?

Wanneer u kiest voor professionele beveiliging, denk u natuurlijk eerst aan de traditionele kluis. Hoewel veel mensen zo’n zware brandkast achterhaald vinden, blijft die toch een van de beste beveiligingen tegen diefstal of schade. Waarom heeft u een kluis nodig? Wat voor type past bij uw huisbeveiliging? Dat leert u hier.

 

Waarom zou ik een kluis kiezen?

Wie waardevolle zaken als juwelen, geld en belangrijke documenten in huis bewaart, kan die maar beter in een kluis of brandkast opbergen. Zo zijn ze niet enkel beschermd tegen diefstal als er toch een indringer binnen zou geraken. Ook bij andere onvoorziene omstandigheden zoals brand of stormschade kan u helemaal gerust zijn. U kiest zelf welke soort beveiliging het best bij uw huisbeveiliging past en waar u de nadruk wil leggen.

Wat als ik niet weet welke kluis perfect past bij wat ik wil? Dan kan u gerust raad vragen aan de experts van GW Security Group voor een safe die bij u past.

 

Waarom is een kluis een goede investering?

Openstaande witte brandkast voor huisbeveiliging – GW Security Group

Kluizen en brandkasten zijn een kleine, maar waardevolle investering voor uw huisbeveiliging. Allereerst kiest u zelf welke nadruk u legt. U kiest voor inbraak- of brandbeveiliging, of een combinatie van de twee. De uitgebreide testen die we op elk type doen, geven u niet enkel de beste veiligheid, maar laten ook een voordelige verzekering toe door de hoge waardeberging.

 

 


Hoe werkt een goede kluis?

Onze kluizen zijn niet enkel zo goed als onmogelijk te openen door dieven, ze kunnen ook verzwaard, ingemetseld of verankerd worden zodat ze niet te verplaatsen zijn. Diefstal sluit u dus gemakkelijk uit met de juiste kluis. Verder kunt u uw kluis of brandkast voorzien van een seismische detector en/of een magneetcontact die worden gekoppeld aan een alarmsysteem. Voor al onze kluizen is zelfs een apart klavier of afzonderlijke partitie mogelijk op al onze alarmsystemen.

Een kwalitatieve kluis bestaat uit:

  • Enkele complexe verdedigingselementen
  • Verschillende met elkaar verstrengelde pantserlagen
  • Slot met dubbelbaardsleutels of elektronisch slot met tijdsvertraging
  • Geheimslot met verscheidene combinatiemogelijkheden
  • Automatisch spersysteem dat de kluis blokkeert bij een poging tot inbraak (Een zeer belangrijke factor!)

 

Welke model kies ik best?
Persoon typt cijfercode in kleine kluis voor huisbeveiliging – GW Security Group

U kiest uit een brede waaier van modellen voor zowel particulier als professioneel gebruik. Zo kan u erop rekenen dat de kluis die u kiest helemaal aan uw eisen voldoet. Naast onze standaardmodellen, kan u ook een op maat gemaakte kluis kiezen. We bouwen voor u een nieuwe safe, maar kunnen ook brandkasten personaliseren met een binnenkluis , een depositogleuf of motieven naar keuze. Ook het slot kan u aanpassen aan uw noden met een elektronisch slot of vingerafdrukherkenning. Tot slot kan u ook kiezen voor een professionele wapenkluis die helemaal bij u past.

Grote en kleine professionele wapenkluizen voor huisbeveiliging- GW Security Group

Waar vind ik de ideale kluis? Hoe weet ik zeker dat de brandkast helemaal past bij mijn huisbeveiliging? Welke safe past bij mij? Vraag advies aan de experts van GW Security Group.