Hand opent kluis van zijn huisbeveiliging die hij kreeg dankzij GW Security Group

Welke kluis kies ik voor mijn huisbeveiliging?

Wanneer u kiest voor professionele beveiliging, denk u natuurlijk eerst aan de traditionele kluis. Hoewel veel mensen zo’n zware brandkast achterhaald vinden, blijft die toch een van de beste beveiligingen tegen diefstal of schade. Waarom heeft u een kluis nodig? Wat voor type past bij uw huisbeveiliging? Dat leert u hier.

Waarom zou ik een kluis kiezen?

Wie waardevolle zaken als juwelen, geld en belangrijke documenten in huis bewaart, kan die maar beter in een kluis of brandkast opbergen. Zo zijn ze niet enkel beschermd tegen diefstal als er toch een indringer binnen zou geraken. Ook bij andere onvoorziene omstandigheden zoals brand of stormschade kan u helemaal gerust zijn. U kiest zelf welke soort beveiliging het best bij uw huisbeveiliging past en waar u de nadruk wil leggen.

Wat als ik niet weet welke kluis perfect past bij wat ik wil? Dan kan u gerust raad vragen aan de experts van GW Security Group voor een safe die bij u past.

Een kluis met veel geld als deel van de huisbeveiliging dankzij GW Security Group

Welk type kluis past bij me?

Onze kluizen zijn niet enkel onmogelijk te openen door dieven, ze kunnen ook verzwaard, ingemetseld of verankerd worden zodat ze niet te verplaatsen zijn. Dat maakt ze de perfecte aanvulling voor uw huisbeveiliging. Verder kunt u uw kluis of brandkast voorzien van een seismische detector en/of een magneetcontact die worden gekoppeld aan een alarmsysteem. Naast onze standaardmodellen, kan u ook een op maat gemaakte kluis kiezen. We bouwen voor u graag een nieuwe safe, maar kunnen ook brandkasten personaliseren met een binnenkluis, een depositogleuf of motieven naar keuze.

U kiest uit een brede waaier van modellen voor zowel voor uw huisbeveiliging als voor professioneel gebruik. Zo kan u erop rekenen dat de kluis die u kiest helemaal aan uw eisen voldoet.

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte