Uw ideale beveiligingsfirma? GW Security Group!

Een kantoor met camerabeveiliging van beveiligingsfirma GW Security Group

Omdat iedereen het recht heeft zich veilig te voelen thuis en op het werk sloegen we de handen in elkaar om de innovatieve beveiligingsfirma GW Security Group op te richten. Samen met een team beveiligingsexperts met jarenlange ervaring beschermen wij u optimaal aan een betaalbare prijs. Wat kan ik verwachten van GW Security Group? Dat ontdekt u hier.

Hoe kan ik mijn woning beschermen tegen inbraak?

Wanneer is iemand echt veilig? Met de nieuwste technieken en de meest innovatieve producten ontwerpen we voor elke klant een oplossing op maat. U kan bovendien verschillende systemen met elkaar combineren voor een gevoel van totale veiligheid, waar u ook bent. Op reis? Geen probleem! Met een eenvoudige app op uw smartphone stuurt u deuren aan en bekijkt u camerabeelden.

Wat kan ik verwachten van GW Security Group?

  • Correcte bescherming aan een betaalbare prijs

Hoe kan ik mijn gezin beschermen? Wat kan ik doen om mijn personeel veilig te stellen? Hoewel grondige beveiliging vaak ingewikkeld lijkt, kan het eenvoudiger dan u denkt. Als gespecialiseerde beveiligingsfirma stellen de experts van GW Security samen met u een persoonlijk plan op.

Volgens alle wettelijke normen en plichten en met de meest geavanceerde producten helpen we uw woning en zaak beschermen.

  • Ervaring & integriteit

Hoewel we een jonge beveiligingsfirma zijn, steunt ons team op jarenlange ervaring in de veiligheidssector. We screenen al onze medewerkers nauwkeurig. Naast hun diploma’s in veiligheid volgden ze een interne opleiding rond al onze producten en worden ze voortdurend bijgeschoold. Zo kunnen ze optimaal uw woning beschermen tegen inbraak en andere gevaren.

  • 24u/24u, voor iedere klant

We gaan prat op onze individuele aanpak en een gedetailleerde afwerking van ieder project. Wij staan bovendien 24 uur op 24, 7 dagen op 7 paraat voor u. Wij beschermen uw woning tegen inbraak en nog veel meer.

Vrouw opent veiligheidsdeur van beveiligingsfirma GW Security Group naar de zonnige tuin

Waarvoor kan ik bij GW Security Group terecht?

Hoe kan ik zowel mijn woning als mijn bedrijf beveiligen?

Zowel voor uw veiligheid thuis als die van uw personeel op het werk stellen we graag samen een beveiligingsplan op. We zoeken waar uw noden liggen thuis en in uw bedrijf voor de meest optimale veiligheid. Zo is niet alleen uw gezin, maar ook uw personeel altijd veilig met de meest moderne en geavanceerde systemen, zoals touchscreen klavieren en biometrische toegangscontrole, voor de best passende oplossing.

Welke andere beveiligingssystemen heeft GW Security Group?

Bij veel projecten zien we een sterke toename van beveiliging op een heel ander niveau met onder meer panic rooms, gronddetectie en gepantserde deuren. We streven er altijd naar de beveiliging zo te optimaliseren dat die al uw verwachtingen overtreft.

Onze beveiliginsfirma denkt mee met u voor een oplossing op maat. Vraag advies aan de veiligheidsexperten van GW Security Group of vraag meteen een offerte aan.

Waarom kies ik GW Security Group als mijn beveiligingsfirma?

U krijgt een steeds duidelijker beeld over wat u verwacht van een goed alarmsysteem. Maar wat is totale veiligheid nu eigenlijk? Wanneer is iemand echt veilig? Die vragen krijgen we regelmatig. Met de nieuwste technieken en de meest innovatieve producten op de markt slagen we erin voor elke klant een oplossing op maat te ontwerpen. U kan ook verschillende systemen met elkaar combineren voor een gevoel van totale veiligheid, waar u ook bent.

Kenneth Goetschalck – CEO

Beveiliging is elke dag in beweging. Bij ons krijgt u een eenduidige visie, kristalheldere communicatie en hechte samenwerking. Elke dag gaan we aan de slag om de beveiligingssector te doorgronden en de laatste innovaties te ontdekken. Wij engageren ons voor u om mee te evolueren met de markt.

We vinden het belangrijk technische uitleg om te vormen naar duidelijke mensentaal. Veel klanten hebben een vertekend beeld van de prijs-kwaliteit van de mogelijkheden. En dat is jammer. Gelukkig werkt onze transparante expertise drempelverlagend en kan u gemakkelijk investeren in veiligheid.

Glenn Van Cauwenbergh – CEO

Wat kan ik verwachten bij GW Security Group?

Correcte bescherming aan een betaalbare prijs

Iedereen heeft het recht zich veilig te voelen. Daarom willen we u de mogelijkheid geven u zo goed mogelijk te beschermen. Ons doel is u en uw omgeving aan een betaalbare prijs te beveiligen. Volgens alle wettelijke normen en plichten, met de meest geavanceerde producten helpen we uw woning beschermen tegen inbraak en veel meer.

Ons team

Ervaring & integriteit

Hoewel we een jong bedrijf zijn, steunt ons team op jarenlange ervaring in de veiligheidssector. We screenen al onze medewerkers nauwkeurig. Naast hun diploma’s in veiligheid volgden ze een interne opleiding rond al onze producten en worden ze voortdurend bijgeschoold. Zo kunnen ze optimaal uw woning beschermen tegen inbraak en andere gevaren.

Onze service

24u/24u, voor iedere klant

We beginnen een project steeds met een analyse op maat. Een beveiligingsadviseur brengt uw noden in kaart en ontwerpt samen met u een beveiligingsplan. We gaan prat op onze individuele aanpak en een gedetailleerde afwerking van ieder project. Wij staan bovendien 24 uur op 24, 7 dagen op 7 paraat voor u. Wij gaan uw woning beschermen tegen inbraak en nog veel meer.

Ons aanbod

Moderne bescherming voor woningen en bedrijven

U kan zowel particulier als voor uw bedrijf beroep doen op ons. We helpen u de juiste alarmsystemen te vinden en plaatsen ze voor u. We nemen ook totaalbeveiliging aan, zoals koppelingen met domotica. Onze grote troef is dat we werken met de meest moderne en geavanceerde systemen, zoals touchscreen klavieren.

Hoe kan u uw woning beschermen tegen inbraak en andere gevaren? Zoekt u een totaaloplossing voor uw bedrijf? Contacteer ons voor een beveiligingsplan op maat.

  • Risco Group
  • Axiom
  • Inim
  • Bosch
Contact

Bedankt voor uw interesse!

Wenst u een offerte op maat of beveiligingsadvies?
Neem nu vrijblijvend contact op met ons.