Gepantserde Deuren

Hoe ziet een gepantserde deur eruit? Net zoals alle andere. Ook al staan ze elegant en kan u ze uitkiezen naar uw persoonlijke smaak, u krijgt van elke van onze gepantserde deuren optimale beveiliging. Vergeet de vooroordelen van zware lelijke gedrochten. Vanaf nu beveiligt u elegant en subtiel.

Bij indringers

Welke deuren beschermen het best tegen indringers? U bent helemaal veilig met al onze gepantserde deuren. Voorkomen dat indringers binnen raken, is een eerste essentiële stap bij elk beveiligingssysteem. GW Security Group levert en plaatst enkel de beste kwaliteit in gepantserde deuren, onder meer van SABA doors. 

Niet alleen de gepantserde deuren zelf zijn van de hoogste kwaliteit, ook het inbraakwerend glas is een van onze stopkpaardjes. Dat soort glas gebruiken we vooral bij residentiële panden zoals uw eigen woning en bij gebouwen met een hoger risico zoals banken. De deuren dragen een klasse 3-certificaat, EN 1627-30, en garanderen daarmee een zeer hoge beschermingsgraad tegen geoefende indringers.

Bij brand

Welke deur kies ik het best voor brandveiligheid? Voor bescherming bij brand kiest u een van onze branddeuren. Wij hebben ervaring met het plaatsen van branddeuren RF45 als aanvulling op uw brandbeveiliging. Zo krijgt u de optimale veiligheid bij zowel de stevigheid van de deur zelf, als scharnieren en sloten. Zelfs de zwakkere plekken van de deur maken we zo ijzersterk.

Mogelijkheden

Zowel de branddeuren als de gepantserde deuren kan u verkrijgen in alle RAL kleuren. Zo kiest u uit een enorm aanbod dat u tot in het detail kan aanpassen aan uw eigen smaak. Bovendien kan u niet alleen de kleur, maar ook het model vrij kiezen uit een groot assortiment aan verschillende stijlen. Welke veiligheidsdeur is de beste? Degene die u uitkiest.

Service

De opmeting van de deur komen we bij u thuis doen. U kan kiezen voor een binnendeur of buitendeur, of gewoon dubbel veilig zijn met beide. Eens geleverd plaatsen we deze deuren volledig afgewerkt. U hoeft dus helemaal niets zelf te doen bij GW Security Group.

GW-security Group helpt u de juiste gepantserde deur te kiezen. Welke gepantserde deur heb ik nodig? Neem vrijblijvend contact op met GW Security Group voor advies van onze beveiligingsexperts.