AIPHONE JM-Series Vizocam met Touch Screen

Innovatie in bescherming

Een intercom-systeem als geen ander, met een breedbeeldcamera die 170° dekt. Extra veiligheid omdat de volledige omgeving van de deur zichtbaar is. Niemand kan zich nog verstoppen in de dode hoek! Dergelijk breed zicht was eerder alleen mogelijk met een dure CCTV-installatie. De JM Vizocam brengt die veiligheid binnen ieders bereik! Het systeem is bijzonder flexibel en breed toepasbaar. Met de monitoring-functie hebt u zelfs een extra betrouwbare en steeds aanwezige babyfoon in huis.

Overweeg zeker de JM Vizocam Touch van Aiphone als u een geavanceerde videofoon zoekt! Het toestel is bijzonder innovatief en beschermt beter dan ooit. Voor een professionele installatie moet u bij GW Security Group zijn. Neem vrijblijvend contact op!

Zoomfunctie

Zoom Pan/Tilt laat eveneens toe geregeld hetzelfde stuk van een beeld te bekijken op een ruim scherm met haarscherp beeld.

Opname via SD-card

Het systeem is uit te rusten met beeldgeheugen via SD-card. Van elke bezoeker die aanbelt worden dan 6 foto’s genomen: 3 uitgezoomd en 3 ingezoomd. En u weet wie er aan de deur was! De bewegende opnamebeelden geven meer detail dan foto’s.

Wie is er aan de deur? Kijk via app op smartphone of tablet

Aiphone AppHet is ook mogelijk om van op afstand in real-time te kijken wie er aan de deur is, via een handige applicatie op smartphone of tablet. U ziet de persoon in kwestie, kunt ermee praten en eventueel ook de deur voor hem of haar openmaken,…

Bovendien kunt u met de JM-serie ook lichtinstallaties of poorten bedienen indien gewenst. Er zijn meer binnen- en buitenposten mogelijk met de gloednieuwe JM-Series van Aiphone.

Meer informatie? Vraag er vrijblijvend naar bij GW Security!

AIPHONE GT-systeem

Aiphone levert ook nog het GT-systeem voor meer complexe toepassingen en multipele toegangsprojecten zoals appartementsblokken, kantoorgebouwen, hoogbouw, studentenhuizen, campustoepassingen, gebouwen voor gemengd gebruik en seniorenleefgemeenschappen, en dergelijke.

Waar de gebruikers gediversifieerd zijn, kan Aiphone GT de oplossing bieden voor een vlotte en gecontroleerde toegang.

Er kunnen tot 4 alarmsystemen of nutssensoren – bijvoorbeeld voor waterdetectie, persoonlijke hulpverlening of noodoproepen – aangesloten worden. Dat biedt de gebruikers gemoedsrust!

De diverse communicatiestations kunnen onderling communiceren en werken na oproep handsfree. Een optieknop kan externe apparatuur zoals een lift bedienen.

Meer informatie? Vraag er vrijblijvend naar bij GW Security!

Downloads