Ievo security solutions

De Ievo vingerafdruk-serie vindt zijn oorsprong bij Jaren ervaring en uitvoerig onderzoek door een team professionals die mee aan de bron stonden van de biometrische ontwikkeling, installatie en integratie. Het gaf de perfecte insteek voor de reeks biometrische vingerafdruklezers, eenvoudig in gebruik, om te installeren en te begrijpen. Er is feedback gezocht bij de grote installateurs en eindgebruikers om zich ervan te verzekeren dat de ievo-lezers naar behoren functioneren, met nadruk op efficiëntie en betrouwbaarheid.

De ievo-micro werd ontworpen als lezer die men naadloos moest kunnen integreren in vele toegangscontrolesystemen.  Hij werkt met en krachtige optische beeldverwervingssensor en een wereldwijd gerenommeerd algoritme om data accuraat en veilig te houden.

Ontworpen voor intern gebruik, moest de ievo micro een betaalbare biometrische oplossing aanreiken om toegang te verschaffen tot beheerssystemen die geen behoefte hebben aan het breed spectrum aan voordelen dat de ievo ultimate kan bieden. Een standaard template van tot 10.000 vingerafdrukken, met uitbreidingsmogelijkheden, en te personaliseren opties is de microlezer ideal als intern system voor kantoren, woonprojectontwikkeling en commerciële panden

Verbeterde beeldkwaliteit

Met zijn krachtige optische beeldverwervingssensor verzekert de ievo micro een uitsert accurate lazing van de vingerafdruk. Bij gelijktijdige oppervlaktelezing en scannen van de onderhuidse lagen tot een diepte van 2 mm, worden meervoudige gepolariseerde en niet-gepolariseerde lichtstralen gebruikt om tussen 0 en 100 referentiepunten te registreren en een zeer realistisch digitaal beeld te genereren. De optische sensor wordt niet gehinderd door een laag vochtgehalte en vuil op de huid.

Voor intern gebruik

De ievo micro is compact en werd ontwikkeld als veelzijdig toestel dat op zowat elke raam- of deurstijl gemonteerd kan worden. Hij activeert geen relais of controller om toegangspunten te openen en verwijdering compromitteert dan ook nooit de veiligheidsprotocols.

Databescherming

Het systeemmaakt gebruik van een afzonderlijk controlepaneel. Informatie wordt niet opgeslagen lokaal, op de lezer zelf. Data van de optische sensor wordt beschermd door AES 128-bit encryptie. Die laat niet toe da teen vingerafdruk gereproduceerd wordt en is alleen via het ievo controlepaneel  toegankelijk voor identificatie.

Anti-Tamper

Met een 3-as versnellingsmeter wordt tampering gedetecteerd en een voortdurende monitoring van datacommunicatie en spanning gegarandeerd. Elke tamper gebeurtenis wordt meteen gerapporteerd aan de toegangscontroleenheid voor beslissing en actie. Integratie in bestaande systemen kan naadloos, via de bestaande protocols, kaart, fob en proximity inbegrepen. Upgraden naar meer uitgebreide ievo-systemen is eenvoudig, zonder een heel nieuw net te moeten installeren. De ievo vingerafdruklezers sluiten zonder probleem aan op een hele reeks toegangscontrolesystemen van onder meer Paxton, Stanley, Honeywell and Nortech.

Easy to Use Interface Software

Integratie is een sleutelelement voor ievo. De gebruiksvriendelijke registratiesoftware kan standalone of geïntegreerd in een bestaand software pakket. Ievo laat verregaande personalizering en maatwerk toe.

Downloads