NETWORX ALARMSYSTEMEN

 

Het best verkochte alarmsysteem

Wereldwijd mogen NetworX producten zich al jarenlang tot de best verkochte inbraakbeveiligingssystemen rekenen.  Ze bewijzen hun waarde en diensten elke dag weer en in alle sectoren van beveiliging: residentiële toepassingen, bij KMO’s en voor grote ondernemingen. De NX-8-centrale kan uitbreiden tot 192 zones!

De NX-centrales kunnen elke uitdaging aan en zijn volledig instelbaar adresseerbaar. Meldkamers verkozen de NetworX-centrales tot de meest stabiele inbraakcentrales ter wereld.

 

Primeur met up-/download

Als eerste kwam NetworX met een centrale die voorzien is van up-/downloadfaciliteiten. Dat biedt zowel installateurs als eindgebruikers een enorm voordeel. Mits goedkeuring via de Call back-procedure kan GW Security Group, van op afstand inbellen in een systeem. Zo wordt u snel en efficiënt geholpen bij problemen of als er dringende wijzigingen moeten worden ingevoerd.

 

Groot potentieel

Met NetworX-centrales zijn vandaag alle mogelijke combinaties te maken. Het uitbreidingspotentieel is eindeloos!  De wireless receiver laat toe draadloos uit te breiden. De NX-4, NX-6, NX-8, NX-8 Plus en NX-10-inbraakcentrales staan model voor ultieme modulariteit met dezelfde bediening voor alle versies en uitbreidingen. Het aantal gebruikers en centrales blijft groeien!

Standaard zijn NX-centrales voorzien van een ingebouwde kiezer. Bij alarm worden u of de meldkamer meteen gewaarschuwd. De NX-7-centrale brengt alle mogelijkheden van de NX-10 en de NX-6 samen. Software wordt jaarlijks vernieuwd en geüpdatet.

 

Innovatief

NetworX innoveert voortdurend en plaatst elk jaar weer vernieuwingen in de markt. De eindgebruiker krijgt een steeds completer gamma aangeboden.

 

Koppeling met KNX-Domotica

Koppeling met domotica kan via de NX-KNX-module. 

 

 Bijkomende troef: de mooie design van het klavier!

Waarom NetworX?

De NetworX NX-centrale biedt een toekomstgericht beveiligingssysteem met doorgedreven technologie voor zowel inbraak-, brand,- als omgevingsdetectie.  De mogelijkheden zijn eindeloos met dit uiterst stabiele gebruiksvriendelijke systeem.

Meer informatie ? Aarzel niet en vaag het ons!

 Downloads