Panasonic Draadloze intercom

Panasonic levert met de draadloze intercom een superflexibel systeem dat draadloos opereert. Vrij bewegen in huis is dus geen probleem. Er kunnen tot 6 sub-monitors op aangesloten worden. Het systeem voorziet in opname op SD-card als u er niet bent. Tot 3000 bezoekers* worden zo elk 30 seconden lang gefilmd. Eenmaal vol, worden de oudste beelden van de SD-card gewist.

* Dit aantal is een schatting die enkel als richtcijfer dient.

Het design is echt “slim line”, en slechts 21 mm dik. Het hoofdscherm gaat naadloos op in elk interieur. De deurtelefoon kan zowel gemonteerd als vrijstaand gebruikt worden. De hoofdmonitor laat bezoekers duidelijk verschijnen op een 5-inch scherm. Moeilijk te zien? Geen nood, met één tikje op het scherm activeert u de 2x zoom, zowel horizontaal als verticaal.

Het systeem steunt op een breedhoekcamera die 170° horizontaal en 115° verticaal dekt. De beelden zijn minimaal vervormd, ongeacht hoeveel mensen er in beeld zijn of hun grootte.

Eenvoudig uitbreidbaar

Met een optionele DECT Draadloze Sensor Camera kunnen thermische of bewegingssensoren toegevoegd worden om probleemzones te monitoren. ’s Nachts schijnt een wit LED-licht om potentiële indringers af te schrikken. De camera hoeft niet gekoppeld te worden met de deurtelefoon, maar kan geïnstalleerd worden eender waar er stroomvoorziening is.

Ook de communicatie kan verder strekken met de optionele DECT Repeater. Het systeem kan met twee van die repeaters uitgebreid worden om ook onder meer garages, tuinen,… van stabiele bediening te voorzien.

Het Dual Electric Lock Release Support zorgt ervoor dat u instant en eenvoudig poort of deur kunt openen, zelfs vanaf de verdieping.

Meer informatie nodig? Neem vrijblijvend contact op met GW Security.

Realisaties

Downloads