Totaalbeveiliging: voor als u niets aan het toeval wilt overlaten

Zakenman bekijkt beelden van zijn totaalbeveiliging thuis en op kantoor dankzij GW Security Group 

Wat is totaalbeveiliging?

Met totaalbeveiliging kiest u voor een totaalpakket dat verschillende beveiligingssystemen integreert. De verbonden systemen communiceren met elkaar en een controlepost, waar alles geregistreerd wordt. Zo krijgt u elke vorm van beveiliging in een gecentraliseerd systeem dat gemakkelijk registreert en nadien eenvoudig toegankelijk is. Bovendien kunnen de systemen zowel binnen en buiten worden geïnstalleerd. Daardoor worden indringers niet pas vastgelegd wanneer ze al binnen zijn, maar lang daarvoor.

Wanneer installeer ik het best totaalbeveiliging?

Voor totaalbeveiliging kiest u het best wanneer u een nieuwbouwproject of grote renovaties plant. Het beveiligingssysteem loopt door uw volledige huis en vergt een grondige installatie. U krijgt het mooiste resultaat door detectoren in te bouwen en bekabeling mooi weg te werken. Ook een panic room wordt zo het gemakkelijkst geïntegreerd in uw gebouw.

Man tekent panic room op bouwplannen met aanwijzingen van GW Security Group

Er komt natuurlijk heel wat bij kijken om totaalbeveiliging te optimaliseren, zowel organisatorisch als bouwkundig. GW Security Group werkt alles tot in de puntjes af. Uiteraard heeft iedereen andere noden. Daarom komen we graag bij u langs om alle mogelijkheden met u te bespreken. Zo krijgt u een oplossing op maat die exact is wat u nodig heeft.

Welke systemen kunnen geïntegreerd worden in dergelijk complex systeem?

Voor een complete beveiliging, kan u zelf kiezen welke systemen u het liefst installeert. Bovendien gaan onze beveiligingsexperts graag met u aan de slag om een beveiliging op maat samen te stellen dat helemaal bij uw noden past. Daarbij kan u kiezen uit volgende systemen:

 • Centraal alarmsysteem
  Het centraal alarmsysteem koppelt alles samen en stelt alle systemen op elkaar af. Zo krijgt u de veiligheid van alle beveiliging die u wil met het gebruiksgemak van een enkel systeem.
  Lees meer over centrale alarmsystemen
 • Buitendetectie
  Beveiliging begint langs de buitenkant. Wees steeds beschermd met buitendetectie die indringers op voorhand afschrikt en werk zo preventief.
  Lees meer over buitendetectie
 • Camerabeveiliging
  Zowel buiten als binnen kan u genieten van de betrouwbaarheid van video met onze camerabeveiliging. Leg alles vast voor de beste signalisatie en bewijskracht.
  Lees meer over camerabeveiliging
 • Toegangscontrole
  Beslis zelf wie er wel en geen toegang heeft tot uw huis of kantoor. Met toegangscontrole beslist u gewoon zelf wie er binnen kan en wanneer.
  Lees meer over toegangscontrole
 • Branddetectie
  Ook de op maat gemaakte branddetectie wordt volledig geïntegreerd in het centraal alarmsysteem. U werkt samen met GW Security Group een brandbeveiligingsplan uit en kan rekenen op de beste resultaten.
  Lees meer over branddetectie
 • Domotica
  Met de aangepaste domotica van GW Security Group geniet u overal de beste veiligheid. Met onder andere de sturing op afstand en een paniektoets op de mobiele telefoon houdt u uw huis veilig waar u ook bent.
  Lees meer over domotica
 • Gepantserde deuren
  U kiest uit onze stijlvolle deuren een veiligheidsdeur die perfect bij uw persoonlijke stijl of de stijl van uw zaak past. Bovendien kan u nog kiezen tussen gepantserde deuren en branddeuren voor uw ideale oplossing. Nog aan het bouwen? Dan kan u zelfs kiezen voor een panic room.
  Lees meer over gepantserde deuren

Wie heeft nood aan totaalbeveiliging?

Een koppel staat met hun dochter voor hun huis met totaalbeveiliging van GW Security Group

Twee zaakvoerders staan in hun kleine bakkerij met totaalbeveiliging van GW Security Group

Een managementteam vergadert in een groot bedrijf met totaalbeveiliging van GW Security Group

U krijgt bij GW Security Group altijd een oplossing op maat, of het nu voor thuis of op het werk is. We maken in onze installaties onderscheid tussen de noden voor particulieren, KMO’s en horeca, en grote bedrijven.

 • Welk systeem kies ik voor thuis?
  Totaalbeveiliging van GW Security Group kiest u op maat. Een particulier systeem zal daarom compacter zijn dan eentje voor een bedrijf.
 • Wat bij mijn KMO of horecazaak?
  KMO’s en horecazaken beschermen hun eigendom met een meer gespecialiseerd beveiligingssysteem. Vooral totaalbeveiliging is nuttig voor de veilige zaakvoerder.
 • Hoe beveiligt GW Security Group grote bedrijven?
  Ook grote bedrijven kiezen bij ons voor de beste beveiliging. Door onze gespecialiseerde samenwerkingen bieden we zelfs grote spelers zoals gevangenissen de hoogste veiligheid.

Wil u met een veilig gevoel op reis gaan? Zoekt u de juiste beveiligingsinstallatie voor uw bedrijf? Contacteer vrijblijvend de veiligheidsexperts van GW Security Group en wees gerust.

Contact

Bedankt voor uw interesse!

Wenst u een offerte op maat of beveiligingsadvies?
Neem nu vrijblijvend contact op met ons.