Paxton

Paxton heeft meer dan 28 jaar ervaring in systemen van toegangscontrole. Het levert hoogwaardige producten, gericht op eenvoud. Toegangscontrole-oplossingen van Paxton zijn IP-gebaseerd, IT-vriendelijk en vormen een eenvoudige toevoeging aan een bestaand netwerk. Gebruiksvriendelijkheid staat hoog in het vaandel, met ‘plug and play’-oplossingen.

Net2 biedt een hoge flexibiliteit en communiceert over een netwerk, dat centraal beheerd kan worden via PC. Paxton heeft deurcontrollers die bekabeld of draadloos communiceren en de producten uit de Net2-reeks kunnen rechtstreeks worden aangesloten op een bestaand netwerk, met minimale bekabeling. Het Net2-systeem wordt deur voor deur opgebouwd. Het is eenvoudig in gebruik. Een simpel systeem bestaat uit

  • 1 x Net2 software + USB desktoplezer
  • 1 x Net2 deurcontroller (per deur)
  • 1 x lezer of keypad (per deur)
  • Net2 kaarten of tags (per gebruiker)
  • 1 x exit drukknop (per deur – optioneel)

De intelligentie van het toegangscontrole systeem zit in de deurcontroller, die communiceert met de PC. De Net2 plus-deurcontroller met POE heeft een ingebouwde TCP/IP aansluitingen laat toe direct aan te sluiten op het netwerk en eventueel te voeden vanuit een POE-switch.

Lezers en keypads worden aangesloten op de controller die nabij een deur staat. Die controleert gegevens bij aanbieden van kaart of tag en geeft nadien al dan niet toegang. Het systeem is aan uiteenlopende situaties aan te passen. Een energiebesparende lezer laat toe het element duurzaamheid in te bouwen in de toegangscontrole.

Net2 PaxLock is netwerk-gebaseerde toegangscontrole in de vorm van een deurbeslag. PaxLock communiceert draadloos met de Net2-software via een Net2 Air Bridge. Dat reduceert aanzienlijk de installatietijd.

Er zijn een reeks producten voor IP-toegangscontrole, ook draadloos.

Net2 Entry is het slimme en simpele deurintercom systeem van Paxton met ingebouwde IP-toegangscontrole en biedt een handige toevoeging op het Net2-toegangscontrolesysteem.

Net2-software is ontworpen om het beheer van een gebouw zo eenvoudig mogelijk te maken. Gebruikers hebben in no time vertrouwen in het beheer van de software.

 

Andere opties

Energiebesparing en vingerafdruklezers

Paxton IP-toegangscontrole van de Net2-reeks kan bijvoorbeeld verlichting, verwarming en airconditioning beheren. Er kan een timer ingesteld worden, of ze kunnen reageren op bijvoorbeeld het aanbieden van een kaart of tag. Net2 kan controleren of faciliteiten gebruikt worden. Lege hotelkamers hoeven niks te kosten. Paxton Net2 software kan geïntegreerd worden met biometrische vingerafdruklezers, voor locaties waar extra beveiliging nodig geacht wordt.

Handsfree toegang

Paxton heeft handsfree-technologie ter beschikking: de handsfree tag of kaart wordt al van een afstand gelezen, ook al bevindt die zich in een broekzak of tas. Handig bij poorten, slagbomen, laaddeuren en plaatsen waar ouderen of gehandicapten eenvoudig toegang willen krijgen.

 

Standalone toegangscontrole

Standalone toegangscontrole van Paxton bestaat gewoonlijk uit één of twee units die direct zijn aangesloten op een elektrische vergrendeling om de toegang van een deur te controleren. Er is geen PC of netwerk nodig en niet elke afzonderlijke deur in het gebouw hoeft beveiligd. Alleen de deuren waar u het nodig vindt. In luttele seconden worden kaarten/tags toegevoegd aan het systeem door bij de lezer van de desbetreffende deur een programmeerkaart aan te bieden. De gebruikersadministratie is eenvoudig en kost slechts enkele minuten.

Eenvoud centraal

Medewerkers en bezoekers krijgen elektronische kaarten of tags in plaats van sleutels. Bij verlies wordt de kaart/tag simpelweg verwijderd uit het systeem door de schaduwkaart aan te bieden bij de lezer. Niemand kan dan nog gebruik maken van de kaart/tag. Hoge veiligheidsgraad verzekerd! De kost blijft alom laag: geen vervanging meer van verloren sleutels en cilinders, geen ongemakken.

De Standalone toegangscontrole van Paxton combineert eenvoud in gebruik met geavanceerde toepassingen, maakt energiebesparing mogelijk en voorziet ook in handsfree toegang en vandalismebestendigheid. Esthetisch zijn de producten stijlvol en passen ze in elk interieur.

Downloads