Veiligheid op maat met GW Security Group

Waarom kiezen voor GW Security ?

Bij GW Security Group krijgt u niet enkel de innovatiefste beveiligingssystemen, u geniet ook van de beste service van begin tot eind.

 • Persoonlijke aanpak: als zaakvoerders komen wij zelf steeds persoonlijk bij u langs, u heeft dus meteen alle expertise tot uw beschikking.
 • Technische uitleg in mensentaal: wij nemen graag de tijd om uit te leggen hoe onze veiligheidssystemen, uw specifieke alarmsysteem en het bijbehorende alarm écht werken.
 • Eerlijk advies op maat: eerlijkheid duurt het langst. Wij geven altijd duidelijk en transparant advies over uw mogelijkheden en de kostprijs van uw alarmsysteem.

Wie is GW Security Group?

Wij vinden dat iedereen het recht heeft om zich veilig te voelen, en hebben vanuit die filosofie GW Security Group opgericht. Samen met een team van experts met jarenlange ervaring in de sector zorgen wij voor correcte bescherming aan een betaalbare prijs. Daarbij krijgt u ook de garantie van ons INCERT- certificaat.

We stellen ons graag even voor:

Hadden we al gezegd dat we Incert gecertificeerd zijn …..

Enkele van onze realisaties

Loading…
 • Politiezone Druivenstreek

  Door de Salduz- wetgeving rond camerabewaking en opname in verhoorlokalen en cellen contacteerde de politiezone ons om hun bestaande analoge camerasysteem te vervangen door een state of the art- IP- systeem en het verder uit te bouwen. In het nieuwe IP camerabewakingssysteem zijn 2 politiekantoren met elkaar verbonden (Overijse en Hoeilaart).  De beelden van beide kantoren komen […]

 • B&B de Ledekant

  De idyllische B&B De Ledekant in Wannegem-Lede vertrouwde op ons voor een betrouwbaar en uitgebreid beveiligingssysteem. Zo zijn zij en hun klanten helemaal gerust. We werden enkele tijd geleden gecontacteerd door de uitbaters Stefaan en Mireille om mee te denken aan een beveiligingsconcept van de B&B.  Stefaan en Mireille willen hun klanten op de best […]

 • Uniweb Internet Solutions

  IT-expert UNIWEB Internet Solutions beveiligde met GW Security Group hun kantoren en woonruimte met een geïntegreerd beveiligingssysteem. UniWeb is gespecialisseerd in IT-solutions, web-design en e-business.  Bekijk zeker hun website via deze link: http://www.uniweb.eu/en/home/ GW Security Group bvba heeft het alarmsysteem geplaatst, deze is voorzien van buitendetectie en knx-koppeliing met het domoticasysteem. Wat de integratie van beide systemen tot één geheel maakt. […]

 Uw veiligheid, onze specialiteit

Vanuit onze deskundigheid beveiligden we al banken, particulieren, bedrijven, parkings en scholen met een alarmsysteem op maat en een aangepast alarm naar wens. Bij GW Security Group kan u vertrouwen op een goede relatie met meer dan 500 bedrijven en andere tevreden klanten.

24 uur service voor iedere klant

Elke klant, klein of groot, is voor ons even belangrijk. Iedere installatie en elk alarm wordt dan ook tot in de puntjes afgewerkt. Onze focus op u en de gedetailleerde afwerking van uw project zijn onze grootste trots. Of u nu uw kmo wil beveiligen, of uw gezin wil beschermen: bij ons kan u rekenen op het perfecte alarmsysteem.

 • Risco Group
 • Axiom
 • Inim
 • Bosch
Contact

Bedankt voor uw interesse!

Wenst u een offerte op maat of beveiligingsadvies?
Neem nu vrijblijvend contact op met ons.